Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara u našoj su se školi odvijale razne aktivnosti.

Dana 18. studenoga 2016. učenici su se imali prilike likovno izraziti izradom plakata koristeći se novinskim člancima Večernjeg lista i Vjesnika iz 1991. godine. Istog dana su u kabinetu povijesti učenici 4.L i 4.K razreda pogledali film „Vukovar 1991.“ i nakon filma napisali svoje dojmove. Radionice su organizirale Helena Jilek Kubalek i Andreja Ferdelji Sambol, nastavnice povijesti.

Dana 21. studenoga 2016. održan je i prigodan program u našoj dvorani 113. Dvorana je bila premala za sve zainteresirane učenike i nastavnike. Ugostili smo branitelje Domovinskog rata. Pukovnik Bruno Čović i satnik Damir Martinko, pripadnici 145. brigade HV-e održali su predavanje te kratkim filmovima prikazali događaje u Domovinskom ratu i važnost tog vremena za našu domovinu. S iznimnim su zanimanjem učenici pratili predstavljeno te sa strpljenjem čekali odgovore na postavljena pitanja, a ona su se nastavila i nakon službenog dijela.
Učenici koji su sudjelovali u programu bili su Ana Cvitković, Ivan Eraković, Filip Bilić, Željko Pršlja i Marko Muselin, a za fotografije se pobrinuo Šimo Gabrić.

Program u dvorani 113 organizirale su Marijana Čelig, Ana Vuglač i Tina Hriberski.

Foto galeriju s fotografijama s oba događanja možete pogledati klikom na poveznicu.

  • Izbrisan

  • 22. Nov, 2016.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.