Osvojeno treće mjesto na Državnom prvenstvu u futsalu

Naša futsal ekipa osvojila je odlično treće mjesto na Državnom prvenstvu u futsalu! Čestitamo!

Od 25. do 27. travnja 2017. u Zelenoj laguni u Poreču održano je državno prvenstvo za učenike i učenice srednjih škola Republike Hrvatske. Na državnom prvenstvu natjecalo se u sportovima: košarka, rukomet, odbojka, futsal, stolni tenis i badmintonu u kategoriji učenika i učenica.

U konkurenciji od ukupno preko 400 srednjih škola u RH, u futsalu smo zauzeli 3. mjesto (brončana medalja).

Prvog dana natjecanja u ponedjeljak 24.4. imali smo dvije utakmice u grupi protiv srednje škole Bedekovčina (pobjeda 3-1) i Elektrobirotehničke škole „Octopus“ Split (pobjeda 4-2).
Drugog dana natjecanja s početkom u 8 sati igrali smo polufinalnu utakmicu sa početkom protiv Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu „Lipa“ Pula. Nakon neriješenog rezultata na kraju utakmice te nakon izvođenja po 3 penala, izgubili smo utakmicu.
U 11 sati igrali smo utakmicu za 3. mjesto protiv Elektrotehničke i ekonomske škole „Elektrote“ iz Nove Gradiške. Pobjedom od 3-0 osvojili smo 3. mjesto (brončanu medalju). Pokazali smo zavidnu vještinu, a utjeha nam je da nas nijedna ekipa u regularnom dijelu utakmice nije nadigrala. Natjecanja su se održavala u maloj dvorani „Intersport“ koja je blizu Hotela „Delfin“ u kojemu smo bili smješteni.

Galeriju fotografija možete pregledati klikom na poveznicu.

  • Izbrisan

  • 26. Apr, 2017.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.