Znanstveni piknik 2015

Naša škola sudjeluje i na ovogodišnjem Znanstvenom pikniku koji će se održati 11. i 12. prosinca 2015. u prostorima Zagrebačkog velesajma (paviljon br. 6). Početak je u petak (11. prosinca) u 10 sati.

Što je to Znanstveni piknik i o čemu se radi možete provjeriti na njihovim internetskim stranicama http://znanstvenipiknik.weebly.com/,

Prenosimo i dio teksta o Znanstvenom pikniku:

"Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti, međunarodno događanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu, ali i zainteresirati mlade ljude i one koji se tako osjećaju da odaberu znanost kao svoj životni poziv.

Događanje je osmišljeno kao opušteno druženje sa znanošću pa je stoga i odabran format “piknika” – on najbolje predstavlja upravo ono što se želi poručiti: ZNANOST JE ZABAVNA! Program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i sličnih interaktivno-edukativnih i umjetničkih formata koje provode brojne udruge, studentske sekcije, institucije i pojedinci, zaljubljeni u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva."

  • Izbrisan

  • 04. Dec, 2015.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.