Nastavnici Ružica Lončar i Tomislav Jurišić izabrani su u 513 najuspješnijih odgojno - obrazovnih djelatnika u šk. godini 2021./2022.

 

Odlukom povjerenstva Ministarstva znanosti i obrazovanja o nagrađivanju najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika koji su doprinijeli unaprjeđenju odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske u školskoj godini 2021.2022. izabrano je 513 nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja. 

Naši nastavnici Ružica Lončar profesorica geografije, savjetnik i profesor Tomislav Jurišić, ing. elektrotehnike nagrađeni su ove godine za izniman rad i doprinos struci. Svečana dodjela nagrada bila je 5. listopada 2022. godine na Svjetski dan učitelja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno - obrazovnih djelatnika. 

 

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije uključuju: mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unaprjeđenje rada škole i rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

 

Nagrađenima se obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima: 

 

Čestitamo našim vrijednim nastavnicima i želimo im i dalje puno uspjeha u radu. 

 

 

 

  • Mario Banušić

  • 07. Oct, 2022.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.