Drugi posjet tvrtki Iskon Internet

Nakon inicijalnog posjeta u siječnju, dana 14. ožujka 2017. naši učenici drugih i trećih razreda te naši nastavnici Radovan Kosanović i Goran Ecimović ponovno su posjetili telekomunikacijsku tvrtku Iskon Internet, čime smo dodatno osnažili prijateljske odnose s tvrtkom.

Posjet je započet prezentacijom koja se održala u sjedištu Iskona u Garićgradskoj ulici u Zagrebu. Zaposlenici tehničkih odjela Iskona su učenicima prezentirali najnovije telekomunikacijske tehnologije: mrežne usluge, VOIP (telefon preko interneta), IPTV (televizija preko interneta), Smarthome (sustav namijenjen nadzoru, upravljanju i osiguranju doma na daljinu). Osim upoznavanja načina rada, učenici naše škole su imali priliku osobno vidjeti i isprobati sve prezentirane usluge.

Nakon prezentacije, učenici su ovoga puta razgledavali Iskonov laboratorij i serversku sobu koja je u okviru zgradu u Garićgradskoj ulici. Time su dobili priliku vidjeti u radu opremu koja se koristi isključivo u poslovnim rješenjima visoke klase, a kako su mnogi djelatnici Iskona i bivši učenici naše škole - posjet je svakako na učenike djelovao motivirajuće.

Galeriju fotografije pregledajte na našem Facebooku.

  • Izbrisan

  • 16. Mar, 2017.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.