Učenici I. tehničke škole Tesla primili zahvalnice za 1. darivanje krvi

Učenici zagrebačkih srednjih škola uključuju se u akcije darivanja krvi već više od 35 godina. Svake godine 1500 zagrebačkih srednjoškolaca pristupi akcijama, a većini je to prvo darivanje krvi. Malo zemalja u Europi može se pohvaliti tolikim brojem, potvrdio je predsjednik Gradskog društva CK-a Zagreba dr. Vlado Jukić. Ujedno, zahvalio je ravnateljima i nastavnicima koji su omogućili akcije u svojim školama.

Osim naše I. tehničke škole Tesla, bili su tu i učenici - predstavnici još 32 srednje škole grada Zagreba: I., V., IX., X., XIII., XVI., XVIII. Gimnazija, Gornjogradska, Športska i Klasična gimnazija, Gimnazija Lucijana Vranjanina i Tituša Brezovačkog, , Škola za primalje i Škole za medicinske sestre Vinogradska, Mlinarska i Vrapče, Zdravstveno učilište, I. i II. Ekonomska škola, Srednje škole Jelkovec i Sesvete, Upravna škola Zagreb, Poštanska i telekomunikacijska, Graditeljska, Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Strojarska škola Frana Bošnjakovića, Tehnička škola Zagreb, Škola za cestovni promet, Elektrotehnička škola, Tehnička škola Ruđer Bošković i Policijska akademija.

Dio velike obitelji darivatelja krvi čine i učenici naše škole koji se svake godine, u velikom broju, uključuju u akcije darivanja krvi. Učenici Tesle primili su zahvalnice za 1. darivanje krvi, kao izraz priznanja i poštovanja za iskazanu humanost i plemeniti doprinos u spašavanju ljudskih života i pomoć bolesnima i unesrećenima.
Zahvalnice je u ime naše škole, primio Tibor Šimanović, učenik 4.L razreda.

Voditeljica akcija DDK Marijana Čelig, dipl. knjiž.

  • Izbrisan

  • 07. May, 2016.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.