Međunarodna izložba inovacija ARCA 2017 - sudjelovanje i fotografije

Sudjelovali smo na 15. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2017  koja se od 19. do 21. listopada 2017. godine održala u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Prvi dan smo nazočili i svečanom otvaranju, nakon kojeg su naš štand pogledali i mnogi gosti izložbe među kojima je bio i saborski zastupnik Davor Bernardić, a naš nastup su popratili i TV kanali.

Atmosfera na našem štandu bila je izvrsna, a kako i ne bi bila kad smo bili ove godine bili u mnogočemu naj. Bili smo škola s najviše posjetitelja na štandu, najviše prisutnih učenika i na kraju – s najviše medalja.

Osvojili smo 2 zlata, 2 srebra i 4 bronce.

Ovim putem zahvaljujemo svim kolegicama i kolegama koji su nas došli posjetiti, a posebno onima koji su odvojili veći dio svog slobodnog vremena za prezentaciju škole i popularizaciji izvannastavnih projekata koji u našoj školi i dalje žive punim plućima.

Posebna zahvala ide i našim učenicima koji nas uvijek predstavljaju s velikim entuzijazmom, strpljenjem i srdačnošću. Desetorica učenika sudjelovala su i na Raspberry Pi radionicama, a jedan od njih je dobio i Raspberry Pi 3 kao nagradu.

Foto galerija

  • Izbrisan

  • 24. Oct, 2017.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.