Otvorenje 113-ice

Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća i zbora radnika, kojoj je nazočilo 120 djelatnika, 7. lipnja 2016. godine otvorena je polivalentna dvorana na prvom katu naše škole – popularna 113-ica. Budući da su dosadašnjem prostoru pripojeni kabineti matematike – soba 114 i strojarstva – soba 115, novouređeni moderni prostor veće je kvadrature no što je bio i pogodan za različite namjene. Ravnateljica I. tehničke škole Tesla, Ivanka Sluganović, dipl. ing. el. predstavila je kolektivu projekt obnove i redizajna novog prostora.

- Zahvaljujem na izrazito ugodnoj suradnji i izradi arhitektonskog projekta prof. dr. sc. Vesni Mikić i Mirni Javorović Pehar, dipl. ing. arh. s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, kao i radnicima tvrtke MNF graditeljstvo koji su uz stručno vodstvo Marije Fumić, ing. grad. marljivo izvodili građevinske radove. U trenucima neophodnih izmjena projekta zbog financijskih i trenutačnih potreba škole, svaku ideju o novom dizajnu proanalizirali smo, kao i do sada, s Ivicom Rađom, dipl. ing. građ. Prostor zasigurno ne bi zablistao u punom sjaju da nije bilo i kvalitetnih komentara, pomoći i savjeta naših djelatnika, stoga i svima njima od srca zahvaljujem – kazala je ravnateljica.

Za završno dotjerivanje zaslužni su naši domari i čistačice na koje smo izrazito ponosni. Stavljanje novih gurtni bio je nažalost posljednji odrađeni posao našeg Stjepana Štibuhara. Iako bez Štibine pomoći, naš se Tomica Rogina trudio što prije složiti fotelje i stoliće u predvorju dvorane 113 kako bi razrednici svečano otvorili primanje roditelja. Neki se od njih, unatoč tome što stolići još nisu bili montirani, nisu dali omesti u svojim razredničkim poslovima pred završetkom nastavne godine.

Prvu smo sjednicu u novom prostoru, kako i pristoji, okončali zakuskom na kojoj su posebno zapaženi bili domaći specijaliteti naših djelatnika. Nadamo se da ćemo ih uskoro ponovno degustirati.

 

Roditelji učenika drugih elektrotehničkih razreda bili su pozvani 9. lipnja 2016. godine na skupni roditeljski sastanak kako bismo ih upoznali s uvjetima upisa učenika u treći razred. Tom je prilikom dvorana 113 svečano otvorena za roditelje, a s istom su temom dan kasnije, 10. lipnja 2016. godine, pozvani i učenici drugih razreda koji su zadovoljni uređenjem dali podršku za daljnje uređenje i napredak tehnologije u školi.

Lijepa priča o novoj dvorani zaokružena je 14. lipnja 2016. godine stručnim predavanjem Primjena CadCam 3D Catia rješenja u elektrotehnici i strojarstvu u organizaciji nastavnika Ferija Čiradžije.

Vjerujemo da će uskoro biti još prilika za druženje u 113-ici!

Pogledajte više fotografija u galeriji na našoj Facebook stranici.

  • Izbrisan

  • 23. Jun, 2016.

I. tehnička škola Tesla - Vizija budućnosti.